Volg ons op Facebook

Autoruit vervangen of repareren

Heeft uw auto ruitschade? Neem snel contact op met Schadenet Cloosterman. Ook voor autoruitschade zijn wij het adres om contact mee op te nemen.

Elke vorm van schade aan uw autoruit is te repareren bij Schadenet Cloosterman. Oorzaken van autoruitschade zijn bijvoorbeeld inbraak, een botsing of steenslag. Als de ruitschade gering is herstellen wij de ruit door enkel het gaatje, sterretje of pitje te vullen met een hars. Dit is een efficiënte methode en een geringe ingreep en vaak is de schadereparatie klaar terwijl u wacht.

Autoruit vervangen

Soms is de schade aan de autoruit te gevaarlijk en te ver gevorderd. Onze vakkundige medewerkers van Schadenet Cloosterman kunnen u alles vertellen over de kosten van autoruitreparatie of autoruit vervangen. Veiligheid van de bestuurder, passagiers en overige weggebruikers staat hierbij te allen tijde voorop. 

Originele autoruiten

Wanneer wij besluiten om uw autoruit vervangen, gebruiken we enkel ruiten die zijn geproduceerd volgens de (hoge) kwaliteitsnormen van het automerk. Hierdoor garandeert en borgt Schadenet Cloosterman de kwaliteit.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 024-3780900