Volg ons op Facebook

Over Schadenet Cloosterman

In 1977 is Gerard Cloosterman begonnen met het herstellen van autoschade in een werkplaats aan de Sint Stephanusstraat te Nijmegen, waar ruimte was voor enkele auto's. Destijds was ons bedrijf aangesloten bij een collectief genaamd Strak & Stralend (wat later veranderde in Schadenet). In 1989 is ons bedrijf verhuisd naar het industrieterrein West Kanaaldijk aan de Lagelandseweg 52 te Nijmegen. Al snel werd de nieuwe naam Schadenet. Tot op heden zijn wij daar nog steeds gevestigd en is het aantal werknemers in de loop van de tijd sterk uitgebreid. Omdat de oppervlakte van ons bedrijf te klein werd, hebben wij in 1995 een eerste verbouwing gedaan en is de oppervlakte van de werkvloer verdubbeld. In 2004 was wederom een uitbreiding nodig en is het naastgelegen pand middels een ingenieuze verbouwing bij ons aangesloten.

Schadenet Cloosterman draait op dit moment met een team van 11 vakkundige technici en 2 schade-afhandelaars. Met veel enthousiasme verwerkt ons team gemiddeld 2.500 schades per jaar. Dankzij ons modern uitgeruste bedrijfsterrein, kunnen wij u efficiënt van dienst zijn. Ons terrein is 4.000 m² groot. Het bestaat uit 1.600 m² werkplaats, 22 parkeerplaatsen en 120 m² kantoorruimte.

Vakmanschap & klantgericht: De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van schadehersteltechnieken en autotechnologie niet stil gestaan. Om vakwerk te kunnen bieden gingen - en gaan - wij hier graag in mee. Het leveren van vakmanschap en klantgericht werken is voor ons natuurlijk een grote drijfveer.

FOCWA: Schadenet Cloosterman is een FOCWA-erkend bedrijf. Dit lidmaatschap garandeert u een hoge kwaliteit dienstverlening, uitgevoerd door goed opgeleid personeel in een optimaal uitgeruste werkplaats. Op het door ons uitgevoerde werk krijgt men daarom een garantie van vier jaar.

Milieu: Schadenet Cloosterman zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Daarom repareren wij onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO 9001, ISO 14001, milieuvergunningen en –certificaat en werken wij met watergedragen lakken.

De werkplaats

Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo werken zij ook met de "Schadenet Facilities" om alternatief schadeherstel toe te passen. Hieronder wordt verstaan: uitdeuken zonder spuiten, kunststof bumperherstel, spotrepair, ruitreparaties en dashboard reparatie. Hiermee worden zowel het milieu als de kosten bespaard. 

De werkplaats van 1.600 m2 is zeer modern ingericht. Zo zijn er 2 hefbruggen, 4 schuurbruggen, 3 richtbanken met hefinstallatie en een mobiele richtbank. Een airco diagnosesysteem om airco's van voertuigen na schade te legen en te vullen. Een goed uitgeruste spuiterij met voorbewerking units met infrarood drogers, twee spuitcabines, een moderne kleurmakerij en om uw auto weer netjes en schoon af te leveren; een wasstraat met speciale softec borstels om de lak van de auto niet te beschadigen. Tevens een demi-water spoelinstallatie om kalkaanslag na het reinigen te voorkomen.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 024-3780900